FCM-matchvinder er tilfreds med endnu en jokerrolle

Skrevet af admin

25/02/2016

Dagens topnyheder

Den over to meter høje nigerianske angriber Paul Onuachu skabte en masse uro og scorede sejrsmålet, efter han blev skiftet ind i sidste uges kamp mellem FC Midtjylland og Manchester United i Europa Leauges 16.-delsfinale.

Han håber den gode præstation giver ham en startplads i torsdagens returkamp i Manchester, men mindre kan også gøre Onuachu glad.

- Jeg bliver ikke skuffet, hvis jeg ikke starter inde, for alle har gjort det godt til træning. Men jeg håber at komme på banen.

- Generelt gør alle det godt på holdet, så det er op til træneren at bestemme, hvem der starter. Det handler om at yde sit bedste til holdet, uanset om man starter inde eller bliver skiftet ind, siger Paul Onuachu.

Den ydmyge indstilling kendetegner nigerianeren. Spørger man ind til hans egen præstation i sidste uges sejr, forklarer han hellere om, hvordan holdet lykkedes.

- Jeg har haft meget selvtillid efter målet, men det har de andre også oven på den præstation, vi leverede. Så selvtilliden er stor på holdet, siger Onuachu.

I sidste uge var det Martin Pusic, sidste sæsons superligatopscorer, der startede som ene mand i front hos FC Midtjylland. Både Pusic og januarindkøbet Václav Kadlec konkurrerer med Paul Onuachu om angriberpladsen.

Særligt i højden har Paul Onuachu en fordel sammenlignet med sine konkurrenter. Men selv om det kan se noget tilfældigt ud, når den lange angriber har bolden ved fødderne, så har han også i den færdighed vist sig frem på højt niveau.

Det var blandt andet med fødderne, at han efter et par driblinger scorede sejrsmålet i det første opgør mod Manchester United.

- For en høj spiller som mig er det afgørende at være inde i boksen, og ikke hvordan jeg får bolden. Jeg kan både gøre noget med bolden, når jeg får den ved fødderne, og når jeg får den ved hovedet, siger Onuachu.

Den 21-årige nigerianer måler ifølge FC Midtjylland 201 centimeter.

/ritzau/