FCM-modstander får tæv på hjemmebane af Everton

FC Midtjylland skal naturligvis have respekt for sin kommende modstander i Europa League-kvalifikationen, men Southamptons indsats i lørdagens Premier League-kamp hjemme på St. Mary's Stadium var på ingen måde skræmmende. Tværtimod.

Den sydengelske klub tabte 0-3 til Everton og leverede en temmelig farveløs og uinspireret indsats.

Særligt Evertons belgiske angriber Romelu Lukaku havde hjemmeholdet rigtigt svært ved at holde nede.

Det var Lukaku, der bragte gæsterne foran på et kontraangreb, som han afsluttede med et flot hovedstød, selv om han var omgivet af Southampton-spillere.

Og samme Lukaku sørgede inden pausen for endnu et mål, hvor han igen satte sig igennem over for et passivt forsvar. Han er dermed den mest scorende belgier i Premier League med 44 mål i karrieren.

Hjemmeholdet havde kun sporadiske forsøg ved Sadio Mane, men ellers imponerede brødrene Koemans tropper ikke.

Derfor var det også helt fortjent, da Ross Barkley lukkede kampen til sidst med endnu en scoring for gæsterne, der stillede op i en ikke specielt køn armygrøn trøje med orange kanter.

Det var blot anden gang i de seneste 18 Premier League-udekampe, at det lykkedes Everton at holde nullet, og det var samtidig klubbens første sejr på St. Mary's Stadium i 13 år.

Southampton tager torsdag imod FC Midtjylland i det første af to Europa League-opgør. Kampen spilles klokken 21 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip