FCM-profil smigret over FCK-rygte

FC Midtjylland har spillet en flot forårssæson. Da Superligaen gik til vinterpause, havde klubben fra Heden blot skrabet 22 point sammen i løbet af de 20 kampe i efteråret. Nu ligger midtjyderne solidt placeret i den øverste halvdel og kan endda tillade sig at kigge opad i tabellen, hvor 4.-pladsen og europæisk fodbold blot er fire point væk.

Med 21 ud af 33 mulige point i foråret er FCM faktisk det tredjebedste mandskab, efter FCN og Esbjerg, og har således spillet et bedre forår end de danske mestre fra FCK. En stor del af æren må tilskrives svenskeren Petter Andersson, der for alvor er kommet i gang efter jul. - Det er gået rigtigt godt efter vinterpausen. Spillemæssigt var efteråret også ganske fint, men jeg lavede ingen mål. Nu er der kommet hul på bylden, og det føles rigtigt skønt, udtaler Andersson til den svenske avis Norran.

Andersson har lavet seks mål i de seneste ni opgør, hvilket gør ham til delt topscorer i sin første sæson i FCM. Den svenske midtbanespillers præstationer er da også blevet bemærket udefra. Allerede i vinterpausen måtte midtjyderne takke nej til et tilbud fra en Bundesliga-klub der ønskede Anderssons underskrift. Og også de danske mestre fra FC København, har udvist interesse i målmageren.

- Vi spillede mod dem for nyligt, og der gik det rigtigt godt for mig. Jeg lavede to mål, så det kan godt være, at der er hold i rygterne. Al interesse er dejligt, og hvis der er noget om snakken, så er det da inspirerende, at det er et hold der skal ud og spille Champions League næste sæson, udtaler svenskeren.

Andersson kom til FCM fra Groningen op til denne sæson, og har lavet otte mål og to assists i sine første 24 optrædener for holdet.  

Dagens Gossip