FCM-sportsdirektør: Hele regionen ser frem til FCK-kamp

Med fem spillerunder tilbage af Alka Superligaen bliver sæsonens længe ventede guldkamp mellem FC Midtjylland og FC København spillet i Herning.

Og FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein ser da også ekstra meget frem til kampen, som blev udsolgt i løbet af halvanden time.

- Det bliver vanvittigt sjovt. Man kan mærke på folks opbakning til kampen, og alle dem der ringer og sms'er, at det er en kamp, hele regionen har set frem til. Vi glæder os helt vildt meget til at slå de københavnere.

- Det er derfor, vi går på arbejde hver dag. Det er for at spille spændende kampe mod gode modstandere.

- Og denne kamp mellem nummer et og to i Superligaen er ekstraordinær. Det er lidt som juleaften, hvor man glæder sig til at pakke gaven op og se, hvad den indeholder, siger Steinlein.

- Man kan mærke det i hele bybilledet. Alle glæder sig til den og har sommerfugle i maven, forklarer han.

Trods søndagens 1-3-nederlag på udebane til OB, som var FCM's første og eneste nederlag i 2015, frygter Steinlein ikke for kampen

Et FCM-nederlag vil betyde, at FCK kommer blot seks point fra førstepladsen og dermed halverer forspringet på to kampe. Mandag vandt FCK med 1-0 ude over FC Vestsjælland.

- Vi har vundet 14 kampe i træk på hjemmebane, så vi har en rigtig stærk hjemmebane på MCH Arena.

- Jeg er ikke bekymret. Jeg ved, at drengene er stærke mentalt. Jeg tror på, vi vinder kampen. Det har vi holdet og mentaliteten til, siger Steinlein.

Kampen mellem FCM og FCK spilles søndag klokken 19.

/ritzau/

Dagens Gossip