FCM-svensker: Planen lykkedes perfekt mod United

FC Midtjyllands midtbanespiller Kristoffer Olsson var ikke imponeret af det Manchester United-hold, som han selv var med til at besejre 2-1 i Europa Leagues 16.-delsfinale torsdag aften.

De danske mestre fik nemlig lov til at spille på lige præcis den måde, som holdet havde håbet, uden United greb ind, siger svenskeren.

- Kampen gik, som vi havde håbet. I den ideelle verden ville det jo lykkes at have et højt pres og skabe chancer, og det gjorde vi.

- Vi vidste, at de ville have bolden meget, så vi var også tvunget til at stå godt defensivt, og den del klarede vi også, siger Kristoffer Olsson, der selv fik fuld tid på FC Midtjyllands midtbane.

- Jeg havde regnet med, at de ville komme med et lidt højere pres og være lidt hurtigere, tilføjer han.

I perioder fik FC Midtjylland lov til at kontrollere bolden, men chancerne blev ofte størst, når jyderne stjal bolden og kørte kontra. Chancerne var også stor nok til at give et endnu bedre udgangspunkt.

- Vi slår Manchester United med 2-1, og det viser, at vi er meget godt hold.

- Men vi havde nogle kæmpe chancer, hvor vi skal lave mål - specielt i sådan nogle kampe. Men altså vi vandt alligevel, så det var vel okay, siger Kristoffer Olsson.

Han forventer flere ligheder i returkampen, der spilles torsdag i næste uge.

- Det bliver måske et lignende kampbillede, men de kommer nok til at have bolden endnu mere, når de skal op og jagte et resultat. Det behøver ikke være dårligt for os, siger Kristoffer Olsson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip