FCM-topscorer: Det var meget nervepirrende

Med otte mål i kampen mod Vardar Skopje var Stine Jørgensen en af årsagerne til, at FC Midtjylland kunne vinde søndagens Champions League-kamp med 25-24.

- Jeg er helt oppe at køre. Det er virkelig en fed sejr. Vi har ikke spillet vores bedste i de seneste kampe.

- Men vi spillede nogle rigtigt gode minutter og en god kamp, hvor vi blev ved med at kæmpe, selv om det blev lidt nervepirrende til sidst. Der var rigtig god moral, siger Stine Jørgensen.

Kampens topscorer er lettet over, at midtjyderne nu selv kan afgøre, om de går videre fra gruppen. Med to sejre i de to sidste gruppekampe mod Sävehof og Thüringer HC er FCM videre.

- Det er sgu dejligt. Det er to megasvære kampe. Det bliver nogle spændende modstandere. De spiller supergodt, så det bliver svært, men jeg glæder mig til at spille dem.

- Vi lægger fokus på den næste kamp, vi skal spille. Det bliver vi nødt til med alle de kampe, vi skal spille. Det har vi været gode til i denne sæson, mener Stine Jørgensen.

Bagspilleren scorede selv til 23-20 og 25-23, og med to ud af de sidste tre FCM-mål i kampen var hun afgørende i slutfasen. Det krævede nerver af stål, fordi makedonerne kom så tæt på.

- Vi brændte lidt for meget i perioder.

- Det var meget spændende og nervepirrende. Det må have været hårdt for tilskuerne at se på, lyder det fra Stine Jørgensen.

/ritzau/

Dagens Gossip