FCM-træner: Den første sejr er ofte den sværeste at få

Skrevet af admin

14/03/2016

Mest læste i dag

FC Midtjylland kom mandag aften tilbage på vinderkurs og fik forårets første sejr i Superligaen, da Hobro blev besejret med 3-0 hjemme på MCH Arena.

Cheftræner Jess Thorup så et midtjysk fodboldhold, der var i god kontrol kampen igennem.

- Jeg synes, vi var i fuld kontrol, og vi leverede noget god fodbold. Vi ville gerne have produceret endnu flere chancer og scoret endnu flere mål. Men vi vandt 3-0, fik et clean sheet og tre point.

- Vi spillede godt med bolden og fik vendt spillet godt. Vi vidste, at de ville spille med fem mand nede i forsvaret, så det ville blive svært for os, og vi skulle vente på chancerne.

- Jeg syntes godt, vi kunne have været endnu skarpere i løbet af kampen, men vi er godt tilfredse med sejren, siger træneren.

FC Midtjylland havde inden mandagens opgør ikke vundet en kamp i Superligaen siden november, så det var en tiltrængt sejr for midtjyderne.

- Sejre kan vi godt vænne os til. Den første sejr er ofte den sværeste at få, og det kunne vi også se, siger Jess Thorup.

FCM-anfører Jacob Poulsen var glad for sejren og håber, at det kan være et vendepunkt.

- En kamp er ikke et vendepunkt, men jeg håber på flere sejre fra nu af, siger midtbanespilleren.

Rilwan Hassan satte med en hovedstødsscoring kampen godt i gang for ulvene, og det var en indøvet detalje, som assistenttræner Brian Priske fik en del af æren for.

- Det var noget, vi havde trænet, og jeg var så heldig, at den gik ind. Brian Priske har fortalt mig, at jeg skal være i den position, og heldigvis lykkedes det, så jeg var meget glad, siger Hassan.

Med sejren kommer FCM op på tredjepladsen med 35 point - det samme pointantal som Brøndby og AaB, der begge har en dårligere målscore.

På søndag skal FCM en tur til Sydbank Arena i Haderslev, hvor ligaens nummer to, Sønderjyske, venter i en direkte kamp om andenpladsen.

/ritzau/