FCM-træner: Det dufter af prik, prik, prik

Det har været op og meget ned for FC Midtjylland i denne sæson, og nedrykning har været et truende tema i klubben. Men efter 1-0 i Esbjerg - den tredje sejr på stribe - fornemmede man klart lettelsen over, at FCM nu er så godt som i sikkerhed hos træner Glen Riddersholm. Selv om han ikke var meget for at sige det ligeud.- Sejren betyder vanvittigt meget. Den betyder, at vi er på vej tilbage som hold. Det betyder, at vi har samlet os og lært af den erfaring, vi har været igennem. Vi har været grueligt meget igennem, og jeg glæder mig over at se nogle dygtige individuelle spillere over den seneste lange periode spille kollektivt og disciplineret og fuldt fortjent vinde 1-0 her på en svær udebane (i Esbjerg, red.). Det vidner om, at vi er på vej i den rigtige retning, og det dufter af prik, prik prik, sagde Glen Riddersholm efterfølgende på TV3 Sport1.

Hvad de tre prikker dækker over, ville FCM-træneren dog ikke afsløre.

- Det kan dufte af mange ting, muligvis overlevelse. Jeg er imponeret over den stime, vi har oplevet på det seneste. Men det handler stadig om at nå 40 point, før vi åbner munden om andet, sagde Riddersholm, der med fem spillerunder igen kan se FCM ligge side om side med OB på femtepladsen med 37 point på kontoen.

Med Superligaens nummer fire, AaB, i næste spillerunde kan også fjerdepladsen og europæisk fodbold komme ind i FCM-billedet. Det er dog ikke et tema her og nu, hvis det står til Glen Riddersholm.- Lige nu snakker vi slet ikke Europa. Der er 15 point at spille om, og man skal stadig være ydmyg og ikke løbe rundt med armene over hovedet for tidligt. Men det dufter stadig af prik, prik, prik, sagde han med et lille smil.

- Jeg håber, at sejren i dag kan åbne op for mere sprudlende spil, som jeg ved, vi indeholder, tilføjede han og skyndte sig at påpege, at FCM og FCK lige nu ligger a point, hvis man bedømmer Superligaen på de ni seneste spillerunder.- Det glæder jeg mig vanvittigt meget over, sagde han til TV3 Sport1, og kommenterede Danny Olsens drøn af et matchvindermål således:

- Skal man kun vinde 1-0, så kan man vel ikke vinde meget flottere. Men jeg ville gerne have, at  kampen blev lukket tidligere. Vi har mange gyldne chancer men mangler lidt koldblodighed. Men vigtigt, at vi kunne holde de andre fra chancer. Det gør, at man kan vinde 1-0, og det har vi nogle gange manglet som hold.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip