FCM-træner: Et point i Brugge kan være et godt resultat

FC Midtjylland fik en perfekt start på gruppespillet i Europa League med hjemmesejren på 1-0 over polske Legia Warszawa.

Den blev ikke dårligere af, at den store favorit i gruppe D, italienske Napoli, vandt hele 5-0 på hjemmebane over Club Brugge fra Belgien.

Dermed kan FCM allerede torsdag sætte Club Brugge langt tilbage med en sejr på Jan Breydel Stadion.

- Som udgangspunkt går vi på banen for at vinde, men uafgjort kan vise sig at være et godt resultat.

- Vi forventer at slås med Club Brugge og Legia om andenpladsen, da Napoli ikke bare vil vinde gruppen, men går efter at vinde hele turneringen, siger FCM-træner Jess Thorup.

Han har stor respekt for Club Brugge, der i sidste sæson slog Brøndby, FC København med AaB med sammenlagt 16-2 og siden nåede kvartfinalen i Europa League.

- Vi ved, det er et svært sted at spille, og det er et stærkt hold. Flere danske hold har mødt dem med meget lidt succes til følge.

- Det er et hold med megen international erfaring, og så har de en række individualister, der kan være svære at holde nede, lyder Thorups vurdering.

Han kan dog finde optimisme i sit holds gode udlæg på sæsonen. Ud over de europæiske meritter, der tæller en samlet sejr over Southampton, topper FCM Superligaen. Omvendt er Club Brugge kommet mere hakkende i gang med sæsonen.

- Vi har fået en god start på sæsonen og er velforberedte, så vi tror på vores chance, selv om vi skal spille et svært sted, siger Jess Thorup.

Opgøret på Jan Breydel Stadion fløjtes i gang klokken 21.05.

/ritzau/

Dagens Gossip