FCM-træner før CL: Smal trup gør os sårbare

Håndboldklubben FC Midtjylland har fået en rigtig god lodtrækning til mellemrunden i Champions League.

De danske mestre skal møde Vardar Skopje, Thüringer HC og IK Sävehof, og FC Midtjylland ser ud til at have gode muligheder for at blive blandt de to hold, der går videre til semifinalerne.

Klubbens cheftræner, Helle Thomsen, glæder sig over den gode lodtrækning, men hun er også en smule bekymret på grund af manglende bredde på FCM-holdet.

- Vi har en smal trup, så alt skal gå op i en højere enhed for os, som det har gjort i det første gruppespil, siger hun.

FC Midtjylland vandt sin indledende gruppe foran Buducnost fra Montenegro.

Helle Thomsen ved heller ikke, om hun har alle spillere klar til mellemrunden, som først bliver indledt den 1.-2. februar.

Forinden er der VM i Serbien, som bliver afviklet i næste måned, og her har FCM adskillige spillere med.

- Der er lang tid til, så vi må se, hvilket mandskab vi står med til den tid. Vi er sårbare ved at have en rigtig smal trup, siger Helle Thomsen.

Hun har stor respekt for modstanderne i mellemrunden.

- Vardar har samlet et klassemandskab, og det viste de ved at vinde ude over Larvik, siger Helle Thomsen om det makedonske hold, der hentede 11 af 12 mulige point i det indledende gruppespil.

- Thüringer HC er et supergodt tysk mandskab med mange gode spillere.

- Sävehof er suveræne i Sverige og har mange svenske landsholdsspillere. De har leveret nogle rigtig gode kampe i gruppespillet, og de lever meget af det samme som os. Når de præsterer som hold, er de rigtig stærke, siger Helle Thomsen.

FCM indleder mellemrunden med en hjemmekamp mod IK Sävehof.

/ritzau/

Dagens Gossip