FCM-træner før Legia-kamp: Det ser godt ud for os

FC Midtjylland kan torsdag aften i Polen, hvis alt falder ud til mesterholdets fordel, spille sig videre til 1/16-finalerne i Europa League.

Det kræver en sejr over Legia Warszawa, mens Napoli på udebane skal tage point fra Club Brugge.

FCM-træner Jess Thorup har efter en hård periode med fem nederlag i træk fået rejst sit hold, der har fået fire point ud af de seneste to kampe i den hjemlige Alka Superliga mod Esbjerg og OB.

Efter to store nederlag til Napoli i Europa League føler Thorup, at hans spillere har rejst sig.

- Jeg føler helt klart, at vi er på vej i den rigtige retning, siger Thorup.

- Mange prøvede at fortælle os, at vi ville ramme en dårlig periode, men vi mente ikke selv, at den ville komme. Det gjorde den.

- Men jeg synes, at vi gav det helt rigtige svar mod Esbjerg (som blev slået 5-1). Vi præsterer måske ikke det, vi skal i Odense (1-1 mod OB), men overordnet ser det godt ud, siger FCM-træneren.

- Vi står med rigtig gode kort på hånden i det her gruppespil, og jeg forventer at se den opadgående formkurve fortsætte på banen mod Legia, siger Thorup.

Napoli har med fire gruppesejre allerede sikret sig adgang til forårets 1/16-finaler på et tidspunkt, hvor der resterer to gruppekampe. Italienerne har 12 point, mens FCM følger efter med seks point.

Club Brugge, der om to uger kommer på besøg i Herning, puster midtjyderne i nakken med fire point. Legia Warszawa har et enkelt point.

- Vi kan gå måske gå videre med en sejr over Legia. Uafgjort kan måske også give os et fornuftigt udgangspunkt, så vi alligevel står med gode kort på hånden før den sidste gruppekamp, siger Thorup.

For to måneder siden vandt FCM med 1-0 på hjemmebane over Legia, og Thorup forventer hårdere modstand torsdag aften.

- Det er et forvandlet Legia-hold i forhold til, da vi mødte dem sidst. Jeg forventer, at de kommer med mere fysik, og de har dygtige spillere fremme på banen. Legia er en vanskelig modstander for de fleste hold, siger FCM-træneren.

Jess Thorup melder alle mand klar med undtagelse af angriberen Martin Pusic, der på grund af ankelproblemer skal testes i Polen.

Torsdagens kamp begynder klokken 21.05.

/ritzau/

Dagens Gossip