FCM-træner forventer en heksekedel i Tyrkiet

Tyrkiske Osmanlispor venter FC Midtjylland i den sidste runde af Europa League-kvalifikationen. Det står klart efter fredagens lodtrækning.

Cheftræner Jess Thorup kender ikke meget til modstanderen, men har respekt for tyrkisk fodbold.

- Det er jo ikke et hold, der siger danske fodboldfans og undertegnede ret meget. Tyrkisk fodbold er for alvor på vej frem, og formentlig venter der os en heksekedel i returkampen dernede.

- Det vigtige er, vi giver os selv et godt udgangspunkt på MCH Arena i første kamp, og så må vi se, om vi kan gøre tingene færdige i Tyrkiet, siger Jess Thorup.

- Nu handler det om playoff, så er der kun gode hold tilbage. Vi var seedet, men vi kunne godt se, at det var klubber fra nationer, der har et fornuftigt forhold til fodbold, siger han.

FCM blev torsdag klar til playoffrunden efter en samlet sejr over ungarske Videoton. I sidste sæson nåede FCM videre fra gruppespillet og har derfor en del erfaring at trække på.

- Forhåbentlig tager vi noget med. Det er derfor, vi vil spille en masse af de her kampe, så vi får en masse erfaringer. Vi så i kampen torsdag, at det handler om at have noget erfaring. Det håber og tror vi, at vi har, men det vil vise sig i de to kampe.

Kampene i playoffrunden bliver spillet den 18. og 25. august.

/ritzau/

Dagens Gossip