FCM-træner: Kian Hansen skal løfte niveauet i FCM

FC Midtjylland har allerede sikret sig pladsen øverst på podiet, når sæsonen om to runder er forbi.

Derfor tillader FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm, sig at kigge frem i kalenderen trods sæsonens første nederlag på eget græs mod Brøndby mandag aften.

FC Midtjylland kunne nemlig tidligere mandag offentliggøre, at den centrale forsvarsspiller Kian Hansen er hentet til det midtjyske fra næste sæson.

Kian Hansen har tilbragt hele sæsonen i Nantes, der spiller i den bedste franske række. Og FCM-træneren glæder sig til at forstærke truppen med en spiller, der ifølge cheftræneren passer godt ind i FC Midtjylland.

- Det er en stærk midtstopper, som jeg er glad for, vi har fået signet her i klubben. Han står for mange af de defensive kvaliteter, som vi sætter stor pris på her i Midtjylland.

- Han kan bringe den kontinuitet, som vi har brug for, hvis vi skal løfte overliggeren og niveauet for næste sæson, siger Glen Riddersholm.

Cheftræneren mener, at Kian Hansen er en forstærkning af truppen snarere end en erstatning. Og selvom Hansen både kan spille i forsvaret og på den defensive midtbane, så ved Glen Riddersholm godt, hvor han skal bruges i FC Midtjylland.

- Kians ankomst skal ses som en forstærkning mere end en gardering, og han er signet med henblik på at spille i det centrale forsvar, siger cheftræneren.

Midtjydernes anfører Kristian Bach Bak hilser også tilgangen af Kian Hansen velkommen.

- Det er rigtig fedt. Det siger meget om vores klub, at vi kan hente en spiller, der har spillet fast i den franske liga.

- Så det er dejligt at få en spiller, der har stor rutine og landsholdserfaring, siger Bak om sin nye forsvarskollega.

Kian Hansen har skrevet under på en fireårig aftale med de nykårede danske mestre.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip