FCM-træner laver fis med Pusic: Han gider ikke spille

FC Midtjylland-træner Jess Thorup har før torsdagens returkamp mod Southampton i kvalifikationen til Europa League overskud til at lave fis med en kontrovers med FCM-angriberen Martin Pusic.

Thorup blev onsdag på et pressemøde bedt om at forholde sig til, om han tror, at Pusic er klar til at spille mod englænderne:

- Det tror jeg ikke, at han gider. Det tror jeg ikke, at han har den store lyst til. Det er jo ikke en ret betydende kamp for ham, lød svaret fra Thorup.

FCM-træneren blev i sidste uge overfuset af sidste sæsons ligatopscorer, der var ærgerlig over, at han ikke kom i aktion i udekampen mod Southampton, hvor FCM-træneren foretrak Morten "Duncan" Rasmussen i front.

Martin Pusic var så irriteret, at Thorup så sig nødsaget til at smide ham ud af FCM's trup til mandagens superligakamp mod Esbjerg.

Efter at Jess Thorup onsdag havde lavet lidt fis med hændelsen, så blev han straks mere seriøs omkring Pusic.

- Jeg tror, at han glæder sig lige så meget som os andre til kampen og til at være en del af truppen. Jeg regner med, at det er hans tilgang.

- De, der så vores seneste træning, så, at han var med, og det var med godt humør, siger Thorup.

Det var FCM, der selv gik ud med Pusic-historien mandag aften, fordi klubben ikke ønskede at sætte gang i spekulationer omkring angriberens pludselige fravær til kampen mod Esbjerg.

- I stedet for, at der skulle spekuleres og opdigtes et eller andet, så sagde vi det, som det var. Sagen er clearet og 100 procent lukket for mit vedkommende, siger Thorup.

FCM fik i sidste uge 1-1 ude mod Southampton. Returopgøret spilles torsdag klokken 20.45 i Herning. Den samlede vinder er sikret en plads i Europa Leagues gruppespil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip