FCM-træner om klø: Vi skal ikke måle os med Napoli

FC Midtjylland tabte torsdag for anden gang stort til italienske Napoli i Europa League, da det danske mesterhold blev slået med 0-5 i Italien.

Trods de store klø - det femte nederlag i træk i alle turneringer - er træner Jess Thorup fortsat positiv, når han kigger fremad i gruppe D, der også tæller Club Brugge og Legia Warszawa.

- Da vi så lodtrækningen, var vi ikke i tvivl, om at Napoli var favoritter.

- De kæmper med om det italienske mesterskab og er vel i top-ti i Europa. Jeg ved ikke helt, hvor vi rangerer endnu, men der er et stykke derop, siger Thorup til 9'eren.

FCM har nu tabt de to seneste opgør i Europa League - begge til Napoli - samt to kampe i Alka Superligaen og en enkelt i pokalturneringen.

Trods den sløje form så indtager midtjyderne andenpladsen i Europa League D, før de to sidste gruppekampe mod Legia og Club Brugge.

- Vi kan forholde os til kampen i dag og nederlaget til Napoli, og det er ikke Napoli, vi skal slå. Vi har stadig kortene i egne hænder og skal formentlig have en sejr mere over Brugge eller Legia.

- Vi har tabt to kampe i ligaen, og det er vi ikke tilfredse med. Det skal gå ud over Esbjerg i vores næste kamp, selv om det bliver en svær opgave.

- I dag møder vi en hulens masse kvalitet, og det var vi ikke dygtige nok til at klare. Hvis vi vil op på det niveau som hold og individuelt, så er der lidt vej, siger Jess Thorup.

Mens Napoli er klar til forårets 1/16-finaler, så har FCM seks point på andenpladsen. Club Brugge og Legia Warszawa følger efter med henholdsvis fire og et point.

FCM møder Legia om tre uger i Polens hovedstad, inden Brugge kommer på besøg i Herning i sidste spillerunde.

/ritzau/

Dagens Gossip