FCM-træner om lodtrækning: Der venter seks svære kampe

Skrevet af admin

28/08/2015

Dagens topnyheder

FC Midtjylland-spillerne kommer på hårdt arbejde, når de danske fodboldmestre midt i september debuterer i Europa Leagues gruppespil.

Fredagens lodtrækning parrede midtjyderne med italienske Napoli, Club Brugge fra Belgien, og det polske hold Legia Warszawa, og træner Jess Thorup udråber på forhånd italienerne til puljens stærkeste hold.

- For de fleste vil Napoli være favoritter. Det er de også i mine øjne. Og så skal vi formentligt kæmpe mod den onde ånd set med danske øjne Club Brugge om den her andenplads, som vi rigtigt gerne vil have, siger Thorup til FCM's hjemmeside.

Efter den flotte kvalifikationskamp mod Southampton torsdag aften fastslog FCM-træneren, at hans hold ikke blot skal udfylde en ledig plads i turneringen.

Midtjyderne skal gøre sig gældende i gruppen, og derfor skal holdet levere flere overraskelser i løbet af efteråret.

- Der venter os seks svære, men også spændende kampe. Vi vil gøre vores ypperste for at tage næste step og komme videre fra gruppespillet, siger Jess Thorup.

Midterforsvareren Kian Hansen har fra sin Esbjerg-tid opskriften på, hvordan man kommer videre fra gruppespillet.

- Hvis vi kan få styr på Brugge, så er jeg sikker på, vi også godt kan avancere fra gruppen, men vi skal levere seks toppræstationer, som vi gjorde mod Southampton, lyder det fra Kian Hansen.

/ritzau/