FCM-træner om United-brag: Bliver stort for hele klubben

Noget af en opgave venter FC Midtjylland i 1/16-finalen i fodboldens Europa League til februar. Ved mandagens lodtrækning kom engelske Manchester United op ad bowlen til det danske mesterhold.

Træner Jess Thorup glæder sig over at kunne præsentere en klassemodstander.

- At få chancen for at få en klub som Manchester United til Herning og give spillerne en kamp på Old Trafford er stort for hele klubben, siger Jess Thorup til Ritzau efter lodtrækningen.

Sportsligt vil han ikke forholde sig så meget til modstanderen på nuværende tidspunkt.

- Vi vidste, at vi kunne komme til at møde mange dygtige modstandere, men vi kunne formentlig have trukket et hold, som vi ville have større chance for at slå.

- Jeg vil ikke bruge så meget tid på United endnu, men det er en af Europas største klubber, og det bliver en stor oplevelse at kunne se frem til, når vi møder til opstarten efter vinterferien, siger træneren.

FCM har gode erfaringer med engelske hold i denne sæson. Holdet banede sig vej til Europa League-gruppespillet ved at slå Southampton i playoffrunden.

Thorup håber på en ny sensation.

- Selvfølgelig er der en chance. Nu er vi fortjent kommet så langt i turneringen, og så har man en chance. United er selvfølgelig storfavorit, men så længe bolden er rund, vil vi gøre alt for at vinde, siger Thorup.

Kampene spilles 18. og 25. februar. Den første spilles i Herning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip