FCM-træner siger farvel til mørk oktober

Morten "Duncan" Rasmussen scorede to gange, da FC Midtjylland søndag slog Esbjerg fB. Det var de første scoringer fra angriberen siden 1. september, hvor modstanderen pudsigt nok også var Esbjerg.

I den mellemliggende periode er det kun blevet til én FC Midtjylland-sejr, og især oktober måned, der kun kastede to point af sig til ulvene i tre kampe, skal hurtigst muligt glemmes af Superligaens førerhold.

- En meget mørk oktober måned er slut, og nu tager vi forhåbentligt hul på en lysere november.

- Og det kan man vel ikke gøre meget bedre end at vinde 3-0 hjemme. Det var dejligt endelig at få en tæt lige kamp over til vores fordel, selv om sejren måske var lige i overkanten, siger FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm.

Han ser en rød tråd imellem succes på heden og mål fra sin førsteangribers fødder.

- Det er godt at få "Duncan" i gang igen. Det betyder utroligt meget for det her hold. Det har vi også kunnet se i de andre kampe. For vi har jo reelt ikke spillet en eneste dårlig kamp i denne sæson, måske med undtagelse af faser i FC Nordsjælland-kampen, siger Glen Riddersholm.

Selv er landsholdsangriberen dog ikke meget for at påtage sig æren og ansvaret for succes i Herning.

- Det tænker jeg ikke så meget på. Jeg går på banen for at gøre det så godt som muligt, og jeg tror ikke, man kan sætte lighed mellem mine mål og vundne kampe.

- Nogle af de seneste kampe skulle vi have vundet, og det er selv om, at jeg ikke scorede, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

/ritzau/

Dagens Gossip