FCM-træner: Succes kræver helt andre boller på suppen

FC Midtjylland har spillet flere kampe end normalt på dette tidspunkt af sæsonen, men træthed skal ikke være en undskyldning.

- Vi kan ikke bruge undskyldningen om, at vi er trætte, når der lige har været landskampspause. Vi spiller mange kampe i efteråret. Det er vi glade og stolte over, og det er det, som vi også gerne vil, så det skal ikke være nogen undskyldning, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland spillede fredag aften 1-1 i Odense mod OB i Alka Superligaen, og på torsdag møder FC Midtjylland det polske hold Legia Warszawa i Europa League.

Tre dage senere tager FCM så imod FC København, og i efterårets resterende fire kampe, kræver det en helt anden tilgang for at få succes, mener Jess Thorup.

- Nu har vi fire vigtige kampe, to i Europa og to i Superligaen, og der skal helt andre boller på suppen.

- Både i forhold til den enkelte spiller, men også som hold, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at få seks point i ligaen og komme videre i Europa, siger FCM-træneren.

Selvom midtjyderne skal spille to store kampe indenfor en uge, så vil Jess Thorup ikke høre snak om, at man skal rotere på holdet.

- Den næste kamp er den vigtigste. Vi kan jo ikke begynde at prioritere kampene og rotere spillerne derefter. Vi skal til Legia Warszawa på torsdag, og den kamp skal vi se, om vi kan vinde.

- Vi har formentlig to skud i bøssen i forhold til, om vi skal videre i Europa. Når vi forhåbentlig har slået Legia, så venter der FCK. Det er en ny kamp, og så bliver det vores prioritet derefter, siger FCM-træneren.

/ritzau/

Dagens Gossip