FCM-træner: Vi er ikke tættere på guldet

FC Midtjyllands 5-1-sejr over FC København betyder, at midtjyderne for alvor er kommet på guldkurs i Superligaen.

Træner Glen Riddersholm vil dog ikke påtage sig favoritværdigheden, selv om FCM nu har et hul på otte point til FCK. Forspringet til AaB er på fem point.

- Nej, jeg mener ikke, at vi er større favoritter til guldet efter sejren over FCK. Ikke mere end vi har været hele tiden, siger Riddersholm.

- Det kan godt ske, at Ståle Solbakken har sagt, at FCK er ude af guldkampen, hvis de tabte til os. Men jeg skal kun forholde mig til mine følelser, siger FCM-træneren.

Riddersholm peger på AaB som en hård konkurrent. Nordjyderne spillede tidligere søndag 0-0 hjemme mod oprykkerne fra FC Vestsjælland.

- AaB fik point i dag. AaB slår os med længder i evnen til at spille presset væk fra sig selv. Nu spørger I mig om favoritværdigheden, men stil spørgsmålet til dem, siger Riddersholm, der ikke er til at rokke i sin opfattelse.

- Jeg kigger på tabellen. Der er 13 kampe tilbage og 39 point at spille om. Så der kan ske meget, siger han.

FCM-træneren var meget tilfreds med storsejren i Parken, men heller ikke mere end det.

- Vi var modige i dag og turde at bringe de unge i spil. Jeg kan kun hylde kollektivet.

- Jeg er slet ikke overrasket over niveauet. Vi virkede modne og afklarede, selv om vi stiller med otte akademi-spillere. De spillere har taget nogle skridt, som vi ikke havde turdet drømme om før sæsonen.

- Vi er glade for at vinde i Parken, men så heller ikke mere. Der er mange ting, vi kunne gøre bedre.

- Jeg er stolt og kan ikke forlange mere. Men min opgave er, at vi skal blive skarpere og dygtigere. Vi har før vundet og gjort det godt, og i næste kamp spillet uden omtanke.

- Jeg ved, at bolden ligger hos os i guldkampen. Men vi tager en kamp ad gangen, og jagter den drøm, vi har, siger Riddersholm.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip