FCM-træner vil ikke fokusere på tabellen

Fire uafgjorte ud af de seneste fem Superliga-kampe. Det er facit for FC Midtjylland efter søndagens 1-1-resultat mod OB. Dermed er midtjyderne gået en smule i stå efter en sæsonstart, der så dem storme op på duksepladsen i Superligaen. Alligevel vender mundvigen stadig opad hos FCM-træneren.

- 1-1 i Odense er ikke helt tosset, siger Glen Riddersholm, der ikke vil fokusere på tabellen, selvom FC Midtjylland fører rækken med fem point ned til Esbjerg på andenpladsen.

- Det med tabellen er ikke interessant. Hvis vi inden sæsonen kunne have solgt den for seks sejre og fire uafgjorte, så havde vi gjort det, siger han til TV3 Sport1 og uddyber:

- Jeg er realistisk og kigger på det fundament, vi har. Kan vi stille med det bedste hold hver eneste gang, så ved jeg godt, hvad vi kan præstere, men når vi skal justere så meget, som vi har skullet i den seneste periode, så vej jeg også, hvor skrøbelige vi er. Det tager vi med i den samlede kalkule. FCM-anfører Kristian Bak Nielsen var mere klar i mælet efter endnu en Superliga-kamp uden sejr.

- Det er ved at være lidt halv-irriterende at spille uafgjort. Det giver ikke mange point, siger han til TV3 Sport1.

Omvendt kunne han glæde sig over, at holdet stadig er ubesejret efter sæsonens første ti kampe.

- OB er ikke noget dårligt hold, og de spiller en flot anden halvleg og skaber også chancer. Vi skaber selv de fleste til sidst, fordi vi er i god form, men det var ikke nok i dag. Men det er på udebane, så det er godkendt, siger Kristian Bak.

 

 

Dagens Gossip