FCM-træner vil punktere returkamp med udebanemål

Kravet er samlet sejr, når FC Midtjylland torsdag aften spiller returkamp i første runde af kvalifikationen til Europa League mod Suduva fra Litauen.

Men avancementet giver ikke sig selv. Midtjyderne formåede blot at vinde den første kamp på hjemmebane med 1-0.

- Det vigtigste for mig var, at vi holdt nullet. Vi ville selvfølgelig gerne have scoret et eller to mål mere, så derfor er vi også bevidste om, at kampen formentlig kommer til at leve længe hernede.

- Vi skal huske, at scorer vi et mål, så skal de op og score tre, så udgangspunktet, vi har for øje, er, at vi skal ud og score et mål, siger FCM-træner Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

I den første kamp overlod litauerne initiativet til FC Midtjylland, men Thorup forventer at se en anden udgave af modstanderen, når den spiller i hjemlige omgivelser.

- Deres opspilspunkt og angriber er tilbage efter karantæne, og det gør helt sikkert, at de har mere at byde på rent offensivt. Vi har set, at de i deres hjemlige liga er gode til at have boldbesiddelse.

- Jeg tror, vores hårde genpres i den første kamp gjorde, at de ikke fik gang i spillet, og slækker vi det mindste, vil de få en fornemmelse af, de kan være med i kampen, lyder det fra Thorup.

Pione Sisto er en af de offensive kræfter, der skal forsøge at punktere kampen med en scoring.

Men det kan blive svært nok, vurderer han ud fra det første opgør.

- Det var et hold, der stod godt på banen, og det var svært for os at bryde igennem. Vi skal se, om vi kan finde nogle rum og stadig spille ud over kanterne.

- Jeg forventer, at vi spiller på samme måde, som vi gjorde på hjemmebane. De kommer nok med et andet udtryk, da de er bagud, siger Sisto til FC Midtjyllands hjemmeside.

Torsdagens kamp begynder klokken 19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip