FCM-træner ville parkere bussen efter udvisning

Normalt offensive FC Midtjylland gik mandag aften i defensiven mod FC Nordsjælland, efter at højrebacken André Rømer blev udvist i første halvleg på Farum Park.

Det var dog ingen vellykket parkering af FCM-bussen, for hjemmeholdet vendte 0-1 til 2-1 i løbet anden halvleg.

Inden udvisningen pegede det ellers i retning af en FCM-sejr, mener cheftræner Jess Thorup.

- Jeg synes, vi fik den noget nær perfekte start på kampen. Vi så gode ud på bolden, og vi fik et mål. Vi fik lagt dem under pres, og de fik ikke sat deres spil.

- Der skal nogle gange små ting til at ændre kampe, og det røde kort ændrede fuldstændigt kampen.

- Vi ved om nogen, hvis der er noget, som FC Nordsjælland er gode til, så er det at spille med bolden. Er vi en mand i undertal, så får vi svært ved at holde dem nede.

- Så vi prøvede et eller andet sted at parkere bussen for at se, om vi kunne klare den, siger Thorup.

FCM klarede den til pausen, men så gik det galt kort inde i anden halvleg. Det afgørende 2-1-mål af Emiliano Marcondes ærgrer dog Thorup mest.

- Vi kom ind til pausen med en fornemmelse af, at vi kunne gøre det. Så gik der fire minutter i anden halvleg, før de kom på 1-1, og så endte de sågar med at score på en omstilling, da vi havde en dødbold.

- Det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi skal som minimum have et point med herfra, mener Thorup.

Træneren så ikke selv Rømers hårde tackling, der ellers foregik lige foran midtjydernes udskiftningsbænk. Et helt ufarligt sted på banen, påpeger træneren dog.

- Jeg har hørt, han gav dommeren mulighed for at give rødt kort, og det er for mig utilgiveligt. En ting er at tage et rødt kort, når en modspiller er ved at løbe igennem, men det var en fuldstændig ufarlig situation, siger Thorup.

Hans mandskab har nu åbnet foråret med et enkelt point i tre kampe og er hele ti point efter FC København på førstepladsen.

- Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med et point i tre kampe. Vi havde gjort os forhåbninger om mere. Der lå også mere og ventede på os efter vores start, men så fik vi det røde kort, siger Thorup.

/ritzau/

Dagens Gossip