FCM udraderede Randers i første halvleg

Det har været en skidt uge for Randers FC. Torsdag tabte kronjyderne pokalfinalen til Esbjerg, og søndag røg man ud i et nyt stormvejr. PÅ MCH Arena var hjemmeholdet FC Midtjylland klart stærkest og skulle kun bruge 45 minutter til at lukke kampen.

Dermed er randrusianernes bronzeplads i fare, hvis AaB vinder over Brøndby søndag aften.

Efter 11 minutter scorede Erik Sviatchenko kampens første mål, da han pandede et hjørnesparksindlæg fra Jesper Juelsgaard i mål.

20 minutter senere fik hjemmeholdet et straffespark, da Rilwan Hassan faldt i feltet efter nærkontakt med Christian Keller. Ikke verdens største straffespark, men Danny Olsen udnyttede sikkert muligheden fra 11 meter-pletten.

Hvis der stadig var tvivl om resultatet, aflivede svenske Petter Andersson effektivt spændingen få minutter før pausen. Han tog et træk ind i banen og fyrede uimodtageligt kanonen af til 3-0.

Det var de samme cifre, der stod på tavlen, da dommer Jakob Kehlet fløjtede kampen af. I anden halvleg var Randers toneangivende fra start af, men de formåede ikke at omsætte overtaget til mål.

Med resultatet hopper FCM forbi Esbjerg op på femtepladsen  og har nu 43 point, inden de to sidste kampe, hvor man først møder Silkeborg ude på torsdag og AGF hjemme i sidste spillerunde 2. pinsedag. Randers har det noget sværere med FCK hjemme og AaB ude i de to sidste kampe og kan risikere at blive overhalet af midtjyderne, hvis det går helt galt.

Dagens Gossip