FCM ydmyger Randers HK i målfattigt stormøde

18/10/2014

FCM Håndbold fik lørdag en vigtig sejr i bestræbelserne på at hænge på topholdene i Boxer Dameligaen.

Den midtjyske håndboldklub, der ikke er kommet overbevisende i gang med sæsonen, vandt hjemme i IBH Arena i Ikast med hele 22-14 over Randers HK, et af de andre tophold.

Gæsterne formåede helt uhørt kun at score fire gange i anden halvleg.

Opgøret var ikke særligt velspillet, og begge hold begik fejl undervejs.

Med sejren til FCM Håndbold har begge hold 10 point for otte kampe.

Team Tvis Holstebro har ligeledes 10 point, men for syv kampe.

Helt i top ligger Viborg HK og Team Esbjerg, der begge har 14 point for otte kampe.

Lørdagens kamp i Ikast blev en målfattig affære, ikke mindst i anden halvleg, hvor Randers HK's offensiv gik helt i stå efter pausestillingen 10-10.

Samtidig stod Sabine Englert rigtig godt i hjemmeholdets mål.

- Skidt med, at det ikke er kønt, bare vi vinder, lød det meget rammende fra FCM-træner Helle Thomsen, da der var timeout med cirka seks minutter tilbage af kampen.

På det tidspunkt førte hjemmeholdet 18-14, og før slutfløjtet blev føringen udbygget mod et opgivende Randers-mandskab.

Trine Østergaard og Nycke Groot fra FCM Håndbold blev kampens topscorere med seks mål.

Jane Schumacher scorede fem gange for Randers HK.