FCM's stjerner tværer dameligaens overraskelse ud

29/01/2015

FC Midtjylland råder lige nu over Danmarks bedste håndboldkvinder.

FCM-træner Helle Thomsen kunne torsdag aften se sine spillere vinde for fjerde gang i træk, da sæsonens store overraskelse fra Silkeborg-Voel på udebane blev banket med 26-19 i Boxer Dameligaen.

For to uger siden blev ligaens tophold fra Team Esbjerg slået stort af FCM, og kampen mod Silkeborg-Voel var - på papiret - ikke nogen nem opgave.

Oprykkerne slog for nylig mestrene fra Viborg HK, og derfor var der lagt op til en spændende duel på den stærke hjemmebane i Silkeborg.

På få minutter blev spændingen alligevel punkteret, da FCM bragte sig foran med 4-0.

Ved pausen var føringen udbygget til 17-7, og så kunne træner Helle Thomsen ellers bruge de sidste 30 minutter på at eksperimentere og give spilletid til hele bænken.

FCM holder med sejren fast i ligaens andenplads - to point efter Team Esbjerg, der har spillet en kamp færre end midtjyderne.

Silkeborg-Voel har gode chancer for at kæmpe sig med i slutspillet med en aktuel placering som nummer seks.