FCN-akademichef: Emre Mor har kæmpet hårdt for sin succes

Skrevet af admin

07/06/2016

Dagens topnyheder

FC Nordsjælland og Borussia Dortmund er tirsdag blevet enige om en aftale, der sender Emre Mor til Bundesligaen på en femårig kontrakt.

Sportschef for FCN-akademiet, Jan Laursen, er stolt over arbejdet med Emre Mor.

- På akademiets vegne er vi utroligt glade og stolte på Emre og hans families vegne. Emre har ikke fået noget foræret, men har måtte kæmpe hårdt for sin succes.

- Og her har hans store tro på egne evner været en vigtig drivkraft i de udfordrende stunder, som han til tider også er stødt på, siger Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

Emre Mor skiftede til FC Nordsjælland på en fri transfer fra Lyngby tilbage i januar 2015, og her spillede og trænede han med U19-holdet indtil november 2015.

Siden fik han debut i Superligaen, og herefter blev han sammen med Andreas Skovgaard rykket op i superligatruppen, selv om de begge fortsat var U19-spillere på papiret.

- Som klub og akademi skal vi naturligvis også være utrolig stolte, da vi sammen med Emre har lykkedes med at forløse hans kæmpe talent.

- Matchet har været perfekt i forhold til spillestilen, men det har også været afgørende, at han er kommet til en klub, hvor man ikke fokuserer på alder, men på spillernes kvaliteter.

- Af samme årsag har trænerteamet ikke tøvet med at give Emre og mange andre akademispillere chancen i Superligaen, hvor vi har spillet med et af de absolut yngste hold i hele Europa i denne sæson.

- Vi håber, at Emres gennembrud og transfer til en europæisk topklub vil give yderligere inspiration og motivation til vores egne akademispillere, siger Jan Laursen.

/ritzau/