FCN-boss freder Hjulmand

Efter ni Superligarunder har vicemestrene kun hentet fem point, hvilket sender dem på sidstepladsen i tabellen. En placering, som ingen i klubben selvfølgelig kan være tilfredse med, men det er ikke noget, der får formand og nuværende sportsdirektør Allan K. Pedersen til at overveje træner Kasper Hjulmands position.

- Den overvejelse ville jeg aldrig nogensinde dele med dig alligevel, men jeg har fuld tillid til hele vores træner-setup og trænerteam. Der er en rød tråd i alt, hvad vi foretager os, og den plan og den linje har vi fulgt slavisk de sidste 10-12 år, og den bliver vi ved med at følge, og det har ikke noget med resultaterne at gøre. Det har noget med den måde, vi tror på fodbolden, og den måde, vi gerne vil bygge tingene op på. Nogle gange tager det længere tid end andre. Men nu skal vi hjem og arbejde videre, sagde Allan K. Pedersen efter kampen.

Vicemestrene har nu tabt de seneste fire kampe i Superligaen, og FCN-bossen mente også, at det var fortjent, at holdet ligger på sidstepladsen.

- Vi spiller til det, vi ligger, konstaterede han.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip