FCN-boss: Vi har handlet for meget

Den sportslige succes de seneste år har medvirket til, at FC Nordsjælland har været tvunget til at være særdeles aktive på transfermarkedet.

Det var også tilfældet i sommerens transfervindue, som lukkede, da mandag blev til tirsdag.

Vicemestrenes bestyrelsesformand og fungerende sportsdirektør, Allan K. Pedersen, erkender, at der har været for mange handler.

- Vi har været meget aktive i de seneste transfervinduer. Også mere aktive, end vi egentlig havde planlagt.

- Det er et resultat af mange ting, men først og fremmest sportslig succes, siger Allan K. Pedersen i en pressemeddelelse og uddyber:

- I FC Nordsjælland sætter vi en ære i at udvikle spillere og hæve dem til et niveau, hvor de kan begå sig i udlandet.

- Når vi samtidig er så dygtige og heldige at skabe et mesterhold, der spiller Champions League, stiger interessen for spillerne markant, ligesom spillerne selv også får mod på mere.

- Det er en del af de overvejelser, man har i sådan en periode. Vil vi beholde en spiller, der får en super mulighed, eller vil vi beholde ham med de følger, det nu kan have?

- Samtidig er der spillere, der ikke har nået det potentiale, vi så i dem, og uden at det er nogens skyld som sådan, må vi af hensyn til os selv og spilleren tage konsekvensen, så alle kan komme videre.

- Det har givet en del aktivitet på salgssiden, hvilket vi har været forberedt på og derfor også hentet kvalitet ind. Både til start 11'eren nu og her samt spillere, der med tiden forhåbentlig kommer til at markere sig.

Her er en oversigt over de mest markante til- og afgange hos FCN i sommerens transfervindue:

* IND:

Martin Hansen (Viborg FF), Oliver Thychosen (Vejle), Kim Aabech (Lyngby), Martin Vingaard (FC København), Jens Stryger Larsen (Brøndby), Michael Jakobsen (leje, FC København), Joshua John (Twente FC), Andreas Laudrup (retur fra leje, St. Etienne), David Jensen (retur fra leje, AB), Bassel Zakaria Jradi (AB)

* UD:

Jores Okore (Aston Villa), Seejou King (Sporting), Thomas Villadsen (leje, AC Horsens), Francisco Calvo (Club Sport Herediano), Mark Gundelach (leje, Sønderjyske), Jesper Hansen (Evian), João Pereira (Vejle), Conor O'Brien (OB), Ricardo Bueno (lejeaftale udløbet, Atletico Goianiense), Jacob Egeris (Viborg FF)

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip