FCN-chef er klar til vinterindkøb efter klubsalg

Skrevet af admin

16/12/2015

Dagens topnyheder

Selv om FC Nordsjællands nye, engelske ejere medbringer en filosofi, der i høj grad baserer sig på talentudvikling, så er det ikke usandsynligt, at FC Nordsjælland kommer til at være aktive, når transfervinduet åbner til januar.

Det siger klubbens sportschef, Carsten V. Jensen.

- Man vil sandsynligvis se, at der vil være aktivitet i transfervinduet i januar, siger han.

Det kommer dog også an på, hvad klubbens nye bestyrelsesformand, Tom Vernon, og den hjemvendte træner, Kasper Hjulmand, har af planer, understreger sportschefen.

- Det er klart, at der er meget, der har ændret sig i forhold til for to uger siden. Så jeg skal jo også have en snak med Tom Vernon og Kasper Hjulmand, hvor vi vil vende tingene og kigge mod det kommende vindue.

- Vi skal forbedre os, men det er jo ikke meningen, at vi skal bruge en masse millioner på bare at hente dyre spillere. Vi vil gerne udvikle os indefra.

- Men vi skal gerne tage et skridt i den rigtige retning til januar, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Kasper Hjulmand var senest træner i FC Nordsjælland tilbage i 2014. Han forlod klubben efter en særdeles succesfuld periode, hvor det blandt andet blev til et dansk mesterskab og deltagelse i Champions League.

Og han vil heller ikke afvise, at tilgangen af de nye investorer kan betyde, at der også skal handles til januar.

- Det må vi tage til den tid, men det er svært at se, at der ikke sker noget, siger Hjulmand.

Han understreger dog, at klubben hellere vil investere i at få en velfungerende ungdomsafdeling op at køre.

- Jeg tror mere på miljøer, end jeg tror på det åbenlyse talent. Hvis vi har det rigtige miljø, så tror jeg på, at miljøet kan gøre vores spillere dygtigere, siger Hjulmand.

/ritzau/