FCN får igen ram på Superligaens førerhold

30/10/2013

Med en 3-1-hjemmesejr onsdag aften over FC Midtjylland er FC Nordsjælland klar til kvartfinalen i pokalturneringen.

Det var anden gang på fem dage, at FCM tabte på Farum Park. FCN's 2-1-sejr i lørdags var ensbetydende med sæsonens første superliganederlag til FCM, og midtjyderne oplevede altså hurtigt en ny nedtur i Farum.

FCN's offensivspiller Oliver Thycosen, der blev matchvinder i lørdags, scorede nok engang mod Superligaens duks.

Den tidligere Vejle-spiller bragte allerede i det syvende minut værterne foran 1-0 efter fint forarbejde fra Joshua John og Kim Aabech.

I FCN's mål fik David Jensen chancen, men reservekeeperen tog et forkert skridt ved et Danny Olsen-frispark kort før pausen, og FCM-spilleren med en fortid i Farum-klubben fik udlignet til 1-1.

Efter pausen fik værterne dog scoret to gange. Aabech headede FCN foran 2-1, inden Anders Christiansens skud et kvarter før tid blev rettet af, så bolden gik i mål til 3-1.

Tidligere onsdag spillede Superligaens nummer to, AaB, sig videre til kvartfinalen med en 3-1-udesejr over FC Sydvest fra 2. division.

Superliga-nedrykkerne fra AC Horsens er også blandt de sidste otte i turneringen efter 4-0-udesejren over FC Nordvest fra landets tredjebedste række.