FCN fik den værst mulige lodtrækning

- Den er svær. Det må være klart den sværeste, siger Preben Elkjær, der er ekspert på Viasats Champions League-udsendelser.

Zenit har de seneste år brugt store summer på at forstærke sig og har senest hentet Andrej Arshavin tilbage fra Arsenal.  - Russisk fodbold opgraderer hvert eneste år. Der er nogle, der har for mange penge, som synes, de vil bruge dem på fodbold. Det er spillere med kvalitet, der afgør tingene, siger han.

Selvom det bliver umådeligt svært for Nordsjælland, så skal de bruge deres erfaring fra sidste års deltagelse i Champions League i forsøget på at komme forbi de russiske giganter.

- Deres chance ligger i, at de har fået noget erfaring og har et spilkoncept, der er gennemtestet. Samtidig kan russiske hold godt slappe lidt af, hvis de føler, de er ovenpå. Jeg er sikker på, at Zenit ikke har den samme gennemspillede gruppe, som Nordsjælland har. Men de skal stadig op og præstere meget højt, siger Elkjær, der håber, at FCN kan få et godt resultat med fra den første kamp på Farum Park. 

- Tidligere var det altid en fordel at slutte hjemme, men efterhånden har det vist sig, at kan man få et godt resultat hjemme, som man kan forsvare ude, så er det ikke så dumt, siger han.

Første kamp spilles enten den 30. eller 31. juli i Farum med returkamp ugen efter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip