FCN-helt glæder sig over sin afgørende rolle

Der var et niveau til forskel, da FC Nordsjælland fredag aften slog Viborg med 2-0. Kim Aabech blev den store helt i opgøret med to scoringer, efter tidligt i kampen at have brændt flere store chancer.

- Jeg brændte et hovedstød og et par skudmuligheder hvor jeg følte, at jeg skulle have scoret, så det var dejligt da det første mål kom. Det var egentlig lidt heldigt, hvor jeg ikke ramte bolden specielt godt, men det var heldigvis nok til at få den forbi målmanden, siger Aabech.

- Det andet mål var efter en indøvet frisparkskombination, hvor jeg bare skulle sætte hovedet på. Det var dejligt på den måde at være afgørende i kampen.

Cheftræner Kasper Hjulmand havde en ganske rolig dag på kontoret, hans hold var reelt aldrig presset i opgøret.

- Sejren var på et mål eller to for lidt, og 2-0-målet lod vente lidt for længe på sig. Jeg synes vi skabte chancer og havde kontrol fra start til slut, så på det punkt var kampen meget tilfredsstillende, siger træneren.

- Vi ville gerne have scoret flere mål, det vil vi sådan set generelt, men vi arbejder stenhårdt på at komme til at få flere bolde i kassen.

Ud over sejren kunne Hjulmand også glæde sig over, at defensiven, der så noget vaklende ud i forårspremieren mod Esbjerg, spillede en flot kamp.

- Vi havde fået afstemt aftalerne godt, og det var sådan set ikke kun midterforsvaret men også de bageste midtbanespillere, som flot formåede at holde Viborg nede. Vi noterede kun en enkelt afslutning inden for rammen fra dem i hele kampen, siger Hjulmand

FC Nordsjælland er med fredagens sejr avanceret til Superligaens femteplads.

/ritzau/

Dagens Gossip