FCN henter brasiliansk forstærkning til forsvaret

FC Nordsjælland har haltet lidt i indledningen på sæsonen i Alka Superligaen, og nu har klubben forstærket holdet med sydamerikansk forskansning til bagkæden.

Nordsjællænderne har hentet den 24-årige brasilianer Ramón Rodrigues fra den slovakiske mesterklub, Trencín, på en treårig kontrakt.

- Vi er glade for at få tilknyttet en forsvarsspiller, som klubben har haft kig på igennem længere tid. Ramón var allerede i 2011 på blokken og på besøg i FCN, siger FCN-sportschef Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

- Han blev i den seneste sæson valgt til årets forsvarsspiller i den slovakiske Superliga, hvor han har været med til at vinde mesterskab og pokaltitel til klubben, og han har senest spillet Champions League-kvalifikation for Trencín.

Rodrigues kom til Europa allerede som 18-årig, da AZ Alkmaar hentede ham, så han har god erfaring med livet i Europa.

- Jeg er glad for skiftet her til FC Nordsjælland, og jeg håber på hurtigt at kunne falde til i klubben og på holdet, siger Ramón Rodrigues selv.

- Klubben spiller en type fodbold, som jeg er vant til fra Trencín, og jeg tror på, at mit aggressive forsvarsspil kan være med til at hjælpe holdet.

FCN spiller lørdag på udebane mod FC København i Superligaen.

/ritzau/

Dagens Gossip