FCN henter vigtig sejr ude mod Sønderjyske

FC Nordsjælland fik lørdag aften den bedste optakt til næste uges Champions League-kamp mod Juventus.

De danske mestre vandt 2-1 ude over Sønderjyske i Superligaen og hentede dermed tre vigtige point i topstriden. Mikkel Beckmann blev matchvinder små 20 minutter før tid.

I tabellen har FCN nu 28 point, hvilket er et færre end FC København, som søndag gæster AGF i rundens topkamp.

AaB kan overhale FCN på andenpladsen, hvis nordjyderne mandag vinder over FC Midtjylland i Aalborg.

Det var de sønderjyske værter, som scorede først i lørdagens opgør. Tommy Bechmann er ikke just kendt for sit hovedspil, men alligevel var han bedst på et Sønderjyske-hjørnespark efter en halv times spil.

Angriberen satte Michael Parkhurst på plads i en hovedstødsduel og headede hjemmeholdet i front med 1-0, men mestrene svarede igen inden pausen.

Parkhurst gjorde nemlig skaden god igen, da han kombinerede flot med Mikkel Beckmann, og til sidst var det op til Morten Nordstrand at udligne, hvilket angriberen gjorde uden det store besvær.

I en kamp uden de store målchancer tog Kasper Lorentzen ansvaret, da han i anden halvleg sendte et godt skud af sted mod Sønderjyske-målet.

Her fik keeper Kenneth Stenild sendt bolden op på overliggeren, men riposten var Mikkel Beckmann ene om at søge.

Og manden, der for halvanden uge siden scorede et flot frisparksmål for FCN mod Juventus i Parken, kunne let bringe FCN foran 2-1.

Flere scoringer var der ikke i kampen, hvor indskiftede Andreas Laudrup ellers havde en fin chance til 3-1 i slutfasen og værternes Conor O'Brien bragede et frispark på overliggeren i overtiden.

FCN tørner igen sammen med Juventus på onsdag i Torino.

 

Dagens Gossip