FCN jubler over Okores millionsalg: Det mest markante salg i historien

Samme form for humør var der også lidt nord for København, nærmere betegnet i Farum.

For selv om sølvvinderne fra FC Nordsjælland nu endelig har givet slip på holdet absolutte profil, guldfuglen Jores Okore, glæder man sig over det største salg nogensinde i klubben.

- Vi er rigtig stolte af, at vores store investering i talentarbejdet allerede nu bærer frugt med en transfer til verdens største liga, som både opfylder spillerens store ambitioner og samtidig økonomisk er den mest markante handel i FC Nordsjællands historie, siger sportschef Jan Laursen i en pressemeddelelse.

Ifølge sporten.dks oplysninger har Birmingham-klubben, der længe kæmpede mod nedrykning i den netop overståede Premier League-sæson, måttet af med hele 35 millioner kroner for at sikre sig den danske landsholdsspillers underskrift.

Et beløb, der afhængig af Okores præstationer i den bourdeaux-blå trøje kan stige med flere millioner.

- Det er en transfer, der på mange måder viser, at vi har truffet det for os rigtige valg i strategien med udvikling af spillere fra egen ungdomssektor. Det er ikke mere end en uge siden, vores U19-hold vandt det første danske ungdoms-mesterskab. Vi har i sæsonen benyttet os af mange af de helt unge spillere i Superliga-sammenhæng, og vi har flere dygtige spillere på vej fra talentrækkerne, fortsætter Jan Laursen. - Jores vil være et forbillede for mange af vores helt unge talenter, der nu kan se, at man gennem hårdt og dedikeret arbejde kan nå både A- landsholdet og Premier League her i FCN, slutter Jan Laursen. Jores Okore starter op i Aston Villa 1. juli. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip