FCN jubler over Okores millionsalg: Det mest markante salg i historien

Samme form for humør var der også lidt nord for København, nærmere betegnet i Farum.

For selv om sølvvinderne fra FC Nordsjælland nu endelig har givet slip på holdet absolutte profil, guldfuglen Jores Okore, glæder man sig over det største salg nogensinde i klubben.

- Vi er rigtig stolte af, at vores store investering i talentarbejdet allerede nu bærer frugt med en transfer til verdens største liga, som både opfylder spillerens store ambitioner og samtidig økonomisk er den mest markante handel i FC Nordsjællands historie, siger sportschef Jan Laursen i en pressemeddelelse.

Ifølge sporten.dks oplysninger har Birmingham-klubben, der længe kæmpede mod nedrykning i den netop overståede Premier League-sæson, måttet af med hele 35 millioner kroner for at sikre sig den danske landsholdsspillers underskrift.

Et beløb, der afhængig af Okores præstationer i den bourdeaux-blå trøje kan stige med flere millioner.

- Det er en transfer, der på mange måder viser, at vi har truffet det for os rigtige valg i strategien med udvikling af spillere fra egen ungdomssektor. Det er ikke mere end en uge siden, vores U19-hold vandt det første danske ungdoms-mesterskab. Vi har i sæsonen benyttet os af mange af de helt unge spillere i Superliga-sammenhæng, og vi har flere dygtige spillere på vej fra talentrækkerne, fortsætter Jan Laursen. - Jores vil være et forbillede for mange af vores helt unge talenter, der nu kan se, at man gennem hårdt og dedikeret arbejde kan nå både A- landsholdet og Premier League her i FCN, slutter Jan Laursen. Jores Okore starter op i Aston Villa 1. juli. 

Dagens Gossip