FCN-lejren: Emre Mor er noget ekstraordinært

Skrevet af admin

29/02/2016

Dagens topnyheder

Både Carsten V. Jensen og Kasper Hjulmand er begejstrede for FC Nordsjælland-kometen Emre Mor, som de begge kalder et af de største rå talenter, de har arbejdet med.

Den 18-årige offensivspiller var den helt store profil, da det i lørdagens tidlige superligakamp blev til 1-1 mellem Viborg og FCN.

Her bragede han udeholdet i front med et drøn fra distancen, og igennem især første halvleg viste han prøver på sit talent og gjorde livet svært for Viborgs bagkæde.

- Jeg mindes ikke at have set en spiller optræde med sådan et overskud i den danske liga i så ung en alder. I løbet af vinteren har vi godt vidst, at der var noget helt særligt ved ham, og så går han ud og viser det på den måde, siger FCNs sportschef for Superligaen Carsten V Jensen.

- Man skal selvfølgelig passe på med at udtale sig om, hvor han kan ende henne i sin karriere. Men når man ser ham i kampen mod Viborg, og det vi har set hjemme, så kan jeg foreløbig ikke se nogen begrænsninger, siger han.

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand har efterhånden haft et stykke tid til at arbejde med det unge talent, og også han ser noget helt særligt, men maner samtidig til besindighed.

- Jeg vil så nødig stå og tale en ung knægt for meget op, men det er helt ekstraordinært. Vi ser nogle ting fra ham til træning, som jeg ikke har oplevet før, siger Kasper Hjulmand.

Han understreger, at Emre Mor stadig har meget at lære, inden man kan se hans fulde potentiale.

- Han har stadig meget at lære, og sådan er det jo med de knægte. Men det rå talent, der kan noget, som ikke mange andre kan på vores breddegrader, det er der jo, siger Hjulmand.

- Vi skal ikke skrige ham op til mere, end han er. Men som råt talent og den type, han er, er det meget ekstraordinært.

Derfor kan det også godt ærgre Kasper Hjulmand, at Emre Mor har valgt det tyrkiske landshold frem for det danske.

- Det er selvfølgelig drønærgerligt. Jeg vil ikke sige noget om processen, men statsborgerskab er jo en dybt personlig ting. Men det er ærgerligt for Danmark, siger Hjulmand.

Emre Mor får igen muligheden for at vise prøver på sit talent, når FC Nordsjælland får besøg af FC Midtjylland i næste runde af Alka Superligaen.

/ritzau/