FCN-målmand: Viljeløs første halvleg kostede

Efter en slap første halvleg måtte FC Nordsjælland lørdag gå fra banen uden point, da nordsjællænderne blev slået med 1-0 i Randers i Alka Superligaen.

Selvom holdet kom bedre ud til anden halvleg og fik arbejdet sig til blandt andet to hovedstød på overliggeren, så blev det aldrig til en udligning for gæsterne.

Målmand David Jensen var frustreret efter kampen og især over holdets start.

- Jeg synes ikke, at vi kom ordentligt i gang i første halvleg. Vi manglede gejst, og da vi gik til pause og var nede 0-1, så havde vi virkelig en flad fornemmelse.

- Anden halvleg var noget helt andet. Vi havde en anden energi og vilje, da vi kom ud efter pause. Desværre kunne vi ikke putte den i kassen, og det er selvfølgelig ikke godt nok, siger målmanden.

Træner Olafur Kristjansson var ligeledes langt mere tilfreds med anden halvleg.

- Vi kan ikke tage noget med første halvleg, mens den anden var langt mere brugbar. Vi formåede at lægge mere tryk på, og vi var meget villige til at gøre os spilbare og modtage bolden.

- Men der skal lyde ros til Randers også. Første halvleg var helt efter deres drejebog, og de var dygtigere end os, siger Nordsjælland-træneren.

Til allersidst modtog anfører Patrick Mtiliga et rødt kort for at sparke ud efter en modspiller. En mangel på fingerspidsfornemmelse fra dommeren, mener Kristjansson.

- Jeg synes, at det er totalt mangel på fornemmelse. Han skulle have rejst de to knægte op, skældt dem ud og så spillet færdig. Den episode er nu ikke skyld i nederlaget, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip