FCN-profil efter nederlag: Den mest irriterende følelse

Skrevet af admin

01/04/2016

Dagens topnyheder

FC Nordsjælland dominerede i store perioder fredagens Alka Superligakamp mod AaB, men Kasper Hjulmands tropper måtte alligevel rejse hjem fra Aalborg med et 0-1-nederlag.

Nederlaget ærgrede FC Nordsjællands unge profil Emre Mor.

- Det er den mest irriterende følelse, at man spiller så godt, og man alligevel ikke får noget med hjem. Det er virkelig irriterende, siger han.

- Vi fungerede som hold og fik dem til at løbe meget. Vi er alle skuffede, men vi spillede en anden halvleg, som ikke mange hold i Superligaen kan spille.

- Jeg synes, det var en af de kampe, hvor vi bare var uheldige. Vi skulle mindst have fået uafgjort eller vundet, siger Emre Mor.

AaB gik til pause med en føring, men i anden halvleg tog de mange pasningsstærke spillere fra Nordsjælland kontrol over kampen, men trods store chancer og godt spil lykkedes det alligevel ikke for udeholdet at få scoret

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand var trods nederlaget tilfreds med den unge trups præstation i Aalborg.

- Vi er et historisk ungt hold. Man kan være skuffet over mange ting som træner, men jeg kan ikke været skuffet over indsatsen og udtrykket fra os. I anden halvleg dominerede vi et af bedste hold i rækken.

- Vi så det også mod FC København og FC Midtjylland. Der er noget at bygge på, og jeg glæder mig til at arbejde videre med de her gutter, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland har efter 23 kampe hentet 29 point i ligaen.

/ritzau/