FCN-sportsdirektør jubler over Bruninhos drømmestart

FC Nordsjælland slog fredag aften Hobro med 3-1 i Alka Superligaen i en kamp, hvor særligt én spiller stjal opmærksomheden.

FCN's nye brasilianer, Bruninho, sørgede nemlig for en solid sejr med to scoringer og en generel fin kamp.

I alt står han nu noteret for fem scoringer i fem kampe, hvilket er til stor glæde for klubbens sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Jeg er overrasket over hans hurtige succes, og det tror jeg, at rigtig mange er. En bedre start kunne man jo ikke drømme om for hans vedkommende, siger sportsdirektøren.

- Man tænker over, hvordan sådan en spiller kan gå og gemme sig i 1. division, men han lavede jo allerede dér en del mål og oplæg. Men vi er tilfredse og føler i hvert fald, at vi har gjort en god handel indtil nu, siger Carsten V. Jensen.

Hovedpersonen selv tænker dog kun på at skaffe point til holdet.

- Det var en god kamp for både mig og holdet. Vi spillede godt og aggressivt, og jeg er glad for at kunne bidrage med to mål, siger brasilianeren.

- Vi skulle have point på tavlen, og derfor var det en meget vigtig kamp for os i dag.

Angriberen vil dog ikke ud med hverken mål eller ambitioner, for nu står holdet først.

- Jeg har et antal mål, jeg gerne vil score, men det holder jeg for mig selv. Fremadrettet så tænker jeg ikke lige nu på at skifte til noget større, for nu skal jeg bare gøre mit bedste for klubben, siger Bruninho.

/ritzau/

Dagens Gossip