FCN-træner efter 1-1 mod FCK: Vi var forsigtige

FC Nordsjælland var i overtal i en time, og to mand i overtal i de sidste næsten 30 minutter, da Farum-holdet søndag aften gæstede FC København i Alka Superligaen.

Alligevel var det FCK, der kom i front, men FCN fik udlignet med godt 20 minutter igen. I slutfasen formåede gæsterne ikke for alvor at presse på, trods to mands overtal, men FCN-træner Olafur Kristiansson er tilfreds.

- Selvfølgelig havde vi muligheder for at hente mere, men man kan godt være tilfreds med et point, for jeg synes også, at FCK havde muligheder. De var kloge og forsvarede sig godt, siger Kristjansson.

- Vi var ikke lige så kloge, når vi forsøgte at komme igennem. Vores plan var mere at skifte bolden fra side til side, men det lykkedes ikke. Vi spillede alt for meget i venstre side.

Kristjansson erkender, at FC Nordsjælland ikke satsede alt for at få de tre point med hjem til Farum.

- Vi kommer derfra, hvor vi både tidligere i denne sæson, men også i tidligere sæsoner, har blottet os og mistet det, vi havde. Jeg ville hellere have det, vi stod med, end at satse mere med risikoen for at miste det, vi stod med.

- Så det var forsigtigt, det er rigtigt. Vi er stadig sårbare, og vi arbejder på at få fundamentet på plads, siger han.

Det røde kort til FC Københavns Daniel Amartey kom efter en duel med Emiliano Marcondes. Samme Marcondes var offeret, da Christian Poulsen i sidste sæson blev udvist i en FCK-kamp mod FC Nordsjælland.

- Jeg tror, at der er meget tilfældigt, at jeg har trukket to røde kort i to kampe mod FC København.

- Jeg pressede Amartey i ryggen, som jeg gør masser af gange i løbet af en kamp. Han fik et frispark, men svingede så en albue i hovedet på mig. Så det røde kort var helt i orden, siger Marcondes.

Midtbanespilleren ærgrer sig en smule over, at FCN ikke fik mere end et enkelt point ud af anstrengelserne.

- Det var ikke nok, som kampen udviklede sig. Vi var i overtal i en time, og det burde vi udnytte bedre, siger Marcondes.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip