FCN-træner efter nederlag: Grænseløst irriterende

FC Nordsjælland har været meget svingende på hjemmebane i denne sæson. Senest slog man dog AaB med 3-0 i Farum Park, men lørdag blev det til et nyt nederlag i egen hule.

Denne gang var det Sønderjyske, der vandt med 2-1 efter en kamp, der blev præget af massivt snefald.

- Jeg ved ikke, om de har sådan noget vejr hver dag i Haderslev, men vi var i hvert fald ikke gode til at spille på sådan en bane, siger træner Olafur Kristjansson.

- Men ros til Sønderjyske. De formåede igen at få os ned i tempo, og de forhindrede os i at spille vores spil. Det må vi kigge på.

Især FC Nordsjællands offensiv havde det svært mod en solid sønderjysk defensiv.

- Vi ramte ikke hinanden. Den sidste afgørende aflevering var for dårlig, og vi fik ikke sat spillet, som vi gerne ville. Men vi må også sige, at vi spillede mod et hold, som er godt til at neutralisere deres modstandere.

Det er anden gang i sæsonen, at Sønderjyske slår FC Nordsjælland på udebane. I sæsonens første kamp vandt Jakob Michelsens mandskab med 2-0.

- Det er grænseløst irriterende at tabe til dem på nærmest samme måde som sidste gang. Det må vi så forsøge at drage nogle konklusioner ud fra, siger Kristjansson.

Afgørelsen på lørdagens kamp kom på et straffespark begået af Ramon Rodrigues.

- Jeg så den på storskærmen. Det var som om, at Ramon hægtede ham lidt, eller ramte ham lidt på læggen. Det var svært at se, men dommeren var meget afklaret og pegede på pletten med det samme, siger Kristjansson.

- Men det er pisse irriterende, at de fik et straffespark i en situation, som ellers var fuldstændigt ufarlig.

FC Nordsjælland er på syvendepladsen i Superligaen, tre point efter Sønderjyske på femtepladsen.

/ritzau/

Dagens Gossip