FCN-træner efter nederlag: Ikke til stede før pausen

FC Nordsjælland skuffede søndag eftermiddag, da holdet hjemme tabte med 1-2 til bundholdet Esbjerg.

Hjemmeholdet havde ikke meget at byde ind med, og især første halvleg var FCN-træner Olafur Kristjansson utilfreds med.

- Nogle gange, når man har spillet kampe, kommer man som træner ud og er klar til at sige til journalisterne, hvad man har sagt til spillerne i omklædningsrummet.

- Men de ting, jeg sagde efter denne kamp, holder jeg for mig selv. Det er noget, der bliver i omklædningsrummet, for jeg var da slet ikke tilfreds med den måde, vi kom ud til kampen.

- I første halvleg var vi slet ikke til stede. Vi spillede for langsomt og uden aggressivitet. Vi var uden alle de dyder, vi som klub og hold gerne vil stå for, siger Kristjansson.

Trods en elendig første halvleg, hvor FC Nordsjælland kom bagud 0-2, skiftede Olafur Kristjansson først ud med et kvarter igen af kampen.

- Jeg kunne have skiftet ret mange ud i pausen, ja faktisk allerede efter en halv time. Men i pausen justerede vi nogle ting, og som træner må man have tillid til, at spillerne kan rejse sig.

- Det synes jeg også, der var tegninger til, at de ville gøre i det første kvarter, men da det så ikke var nok, måtte vi til at sende andre spillere på banen, siger Kristjansson.

Kristjansson holdt den unge angriber Marcus Ingvartsen, der kunne give noget tyngde i feltet, på bænken indtil fem minutter før tid.

- Vi havde snakket om, både til træning og i tidligere kampe, at de indlæg, vi skal slå, skal ligge et bestemt sted. Spillere skal så løbe ind til de indlæg, men det manglede.

- Det er ikke en del af vores spil bare at høvle bolde ind i feltet. Man kunne sagtens smide en basketball-spiller ind, men når man ikke har trænet det, er det ligegyldigt. Derfor holdt vi fast i stilen, forklarer Kristjansson.

FC Nordsjælland er efter nederlaget næstsidst i Superligaen.

/ritzau/

Dagens Gossip