FCN-træner: FCK fik et tyndt straffespark

Der skulle ikke være dømt et straffespark til FC København i første halvlegs overtid, mener FC Nordsjællands træner Olafur Kristjansson.

Dommer Kenn Hansen mente, at FCK-anfører Thomas Delaney blev skubbet i ryggen af FCN-anfører Lasse Petry, og så kunne FCK-angriberen Nicolai Jørgensen afgøre kampen til 2-0-sejr.

Dommerens vurdering er Olafur Kristjansson uenig i, og han var sur, fordi straffesparket blev en af årsagerne til nederlaget i Telia Parken søndag aften.

- Resultatet irriterer mig. FCK's første mål var rigtig godt lavet, vi blev spillet tynde ude i siden, og det var et godt mål på hovedstød.

- Men det var tyndt, at vi skulle tabe 0-2 på så tyndt et straffespark, som FCK fik, siger Olafur Kristjansson.

I de sidste 45 minutter var der ikke mange chancer til hverken FCN eller FCK. Det andet mål på straffespark var med til at punktere kampen.

- Nu har jeg ikke set det igen på fjernsyn, men set udefra sidelinjen var det to spillere, som hoppede op i en duel, og så faldt Delaney. Så skal man i hvert fald dømme mange straffespark i løbet af en kamp.

- Jeg synes, det var tyndt. Men om jeg har ret eller ej, så kan jeg ikke bruge det til en skid. Det blev dømt og eksekveret, og FCK vandt 2-0.

- Hvis vi havde gået til pause nede med 0-1, så havde vi haft mere mod og tro på det i anden halvleg, siger islændingen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip