FCN's Vingaard om pokalexit: Det er så sindssygt

FC Nordsjælland spillede 11 mod 9 i det meste af kampen, men kunne ikke score, og så vandt 1. divisionsklubben Næstved i stedet 1-0 i tirsdagens pokalkamp i anden runde.

Det faktum havde FC Nordsjællands midtbanespiller Martin Vingaard svært ved at begribe.

- Det er så sindssygt. Jeg troede næsten ikke mine egne øjne. Det er forfærdeligt at være ude af pokalturneringen på den baggrund, siger Vingaard til FCN's hjemmeside.

Udvisninger til Næstved i det 32. og 37. minut skabte ellers optimale betingelser for superligaklubben.

Farum-holdet skabte særligt i første halvleg mange chancer. Efter pausen havde man alt spillet, men kunne ikke fremtvinge scoringen. I stedet scorede Næstved på Stefan Nygaard Hansens langskud efter 79 minutter.

- Vi spillede ikke nogen god kamp, men skabte så mange chancer, at det var utroligt, at vi ikke scorede. Det er dér, den ligger. Vi skulle have lukket kampen inden pausen, siger Martin Vingaard.

Hans træner, Ólafur Kristjánsson, var skuffet og utilfreds.

- Det er ikke acceptabelt at tabe sådan en kamp. Lige meget om det er 11 mod 11 eller 11 mod 9. Spillerne er skuffede nu, de ved godt, at de ikke kan være dette bekendt, siger islændingen.

FC Nordsjælland kan nu koncentrere sig fuldt ud om Alka Superligaen, hvor holdet ligger tredjesidst med syv point efter seks spillerunder.

På søndag venter en hjemmekamp mod Brøndby.

/ritzau/

Dagens Gossip