FCV-boss: Det værste man kan opleve som fodboldspiller

Skrevet af admin

31/05/2015

Dagens topnyheder

FC Vestsjælland led søndag eftermiddag et 1-2-nederlag i Esbjerg, og resultatet betød, at vestsjællænderne nu definitivt er rykket ud af Alka Superligaen og må indstille sig på livet i landets næstbedste række efter sommerferien.

Sportschef i FC Vestsjælland, Jacob "Gaxe" Gregersen, erkender, at nedrykningen gør ondt i det vestsjællandske.

- Det er noget af det værste, man kan opleve som fodboldspiller. Det er ikke fedt at rykke ned, og spillerne hænger selvfølgelig med hovedet.

- Vi har egentligt haft positive oplevelser her til sidst i foråret, men vi står med følelsen af, at det ikke var godt nok, siger han.

Gregersen peger på, at udsigten til 1. division vil få nogle konsekvenser i forhold til trupsammensætningen efter sommerpausen.

- Når man rykker ned, er livet sådan, at der skal justeres. Der vil komme nye spillere til, samtidig med at andre forlader os. Det vigtigste er, at vi har en plan og en strategi, som vi kan forholde os til, lyder det.

Anfører i Slagelse-klubben Rasmus Festersen er skuffet over, at nedrykningen nu er en realitet.

- Lige nu er jeg skuffet og ærgerlig og ked af det. Jeg har ikke lyst til at tænke på, at vi skal spille 1. division efter sommerferien.

- Vi har givet overlevelsen et skud hen over foråret. Vi har bare ikke haft heldet og køligheden til at lukke kampene, og det har vi også set før på sæsonen. Alt i alt har det bare ikke været nok for os, siger han.

FC Vestsjælland møder i sæsonens sidste kamp allerede nedrykkede Silkeborg hjemme på Harboe Arena i Slagelse.

/ritzau/