FCV-træner: Resultater vigtigere end skønhed

FC Vestsjælland og AaB spillede søndag eftermiddag 0-0 i Aalborg i en kamp, der bød på nordjysk spilovertag mod en solid vestsjællandsk defensiv.

Den kompakte defensiv var nok for FC Vestsjælland til at hente et enkelt point mod formstærke AaB, og derfor var træner Ove Pedersen også tilfreds med sit hold.

- Resultater er vigtigere end skønhed og underholdning. Det var rent håndværk i dag, og vi er selvfølgelig glade for at få et point med hjem i dag, siger FC Vestsjælland-træneren.

Han indrømmer, at han frygtede, at udeholdet ikke ville holde stand hele vejen hjem.

- Man er altid bange for, at der opstår et eller andet, når man er under så meget pres, siger han.

FC Vestsjælland fik i forårets første spillerunde en forfærdelig start på den nye halvsæson. Et 0-4-nederlag blev indkasseret hjemme mod bundkonkurrenterne fra Sønderjyske, og derfor betød pointet i Aalborg også ekstra meget for oprykkerne fra Slagelse.

- Det var meget vigtigt. Det var det point, vi skulle have haft i sidste weekend for at komme i gang. Vi er lidt forsinkede, men så må vi tage det lange slæb, siger Ove Pedersen og fortsætter:

- Vi fik vist, at vi er et hold. Det var et af de mest formstærke mandskaber, vi mødte. Det giver en tro på, at når vi kan gøre det i Aalborg, kan vi også gøre det ved andre hold, siger Ove Pedersen, der ikke er skuffet over, at det ikke blev til sejr på Nordjyske Arena.

- Det kan man ikke være. Vi er nok nødt til at være realistiske og sige, at de var så meget i spilovertag, at det havde været tyveri, hvis vi havde løbet med tre point, siger han.

FC Vestsjælland kommer med pointet i Aalborg op på siden af Viborg. De to hold har begge 22 point, men Ove Pedersens mandskab er dog stadig placeret under stregen grundet en dårligere målscore.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip