For fed: 225 kg tung mand strandet i lufthavnen

I syv dage har den 22-årige franskmand, Kevin Chenais, ventet i Chigaco på at komme hjem efter halvandet års lægebehandling i USA.

British Airways, som skulle have fløjet den 225 kilo tunge Kevin og hans mor hjem til Frankrig, har nægtet at have den tunge passager med ombord.

Og det er på trods af, at Kevin gerne måtte flyve med selskabet på vejen derhen.

Det fortæller tv-kanalen CBS Chicago.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg er sikker på, at en masse tykke mennesker ligesom mig eller tykkere ikke kan rejse, fordi de alle har det samme problem, siger Kevin til CBS Chicago.

British Airways begrunder afslaget med, at det er af hensyn til hans egen sikkerhed.    

Kevin Chenais vejer 225 kilo og har været i USA for at blive behandlet for hormonforstyrrelser, som skyldes han høje vægt. Den overvægtige mand er afhængig af sin iltmaske hele døgnet og er præget af sin sygdom.

Kevin og hans mor er meget utilfredse med behandlingen og kan ikke forstå, hvorfor de ikke må komme med.

- Vi bebrejder British Airways, fordi de bare efterlader os. De tog os her hen, så det er også muligt at tage ham hjem, siger Kevins fortvivlede mor, som frygter, det vil gå ud over sønnens medicinske behandling, hvis de ikke kan blive fløjet hjem.

Nu vil mor og søn prøve at skrabe penge sammen for at få råd til at tage toget fra Chicago til New York og derefter sejle fra USA til Europa. 

SE VIDEOEN MED KEVIN CHENAIS:

Dagens Gossip