Fed Fredag: Aura Dione og Alphabeat på scenen i Aarhus

Med afsløringen af disse navne er næsten halvdelen af de i alt 17 koncertnavne nu offentligt kendte.

Aura Dione”Farvestrålende pop med masser af nuancer” – 7. juni
Aura Dione fik et massivt gennembrud herhjemme i 2008 med debutalbummet ”Columbine” og singlerne ”Something From Nothing” og ”Song For Sophie”.

Året efter fik Tyskland ørerne op for hende, da hendes single ”I Will Love You Monday (365)” nåede helt op på hitlistens førsteplads.

Det samme skete i 2011 med singlen ”Geronimo”. Også Schweiz og Østrig har kastet deres kærlighed på den farvestrålende sangerinde og sangskriver, som er en sand fest live. God pop med masser af nuancer.

Alphabeat “Fængende pop med succes i både ind- og udland” – 21. juni
Alphabeat brød stort igennem i 2007 med singlerne “Fascination” og “10.000 Nights Of Thunder”. Deres selvbetitlede debutalbum, som også blev udgivet internationalt blev en solid succes ikke mindst i England.

Siden har de hittet med blandt andet “The Spell” og “Love Sea”. Gruppen har turneret intensivt i både Danmark og udlandet, og har blandt andet varmet op for Lady Gaga på hendes britiske turné i 2010.

Skamløst iørefaldende pop med to stærke frontfigurer i form af Stine Bramsen og Anders SG.

The Raveonettes”Iørefaldende popmelodier møder støjrock.” – 28. juni
Sharin Foo og Sune Rose Wagner fik noget af et gennembrud, da de i 2002 udgav deres debut-ep og spillede på Spot Festival i Aarhus.

Inden længe havde de fået amerikansk pladekontrakt og optrådte hos David Letterman, og med årene har de også fået folkelig succes i hjemlandet med deres blanding af iørefaldende popmelodier og kradsbørstig støjrock tilsat flotte vokaler fra begge medlemmer.

De har turneret i det meste af verden, og i live-optrædener kommer de langt ud over scenekanten. Sharin Foo er også kendt som dommer i TV2’s talentshow Voice.

Infernal “International dance-pop med 16 år på bagen.” – 5. juli
Infernal alias sangerinde Lina Rafn og keyboardspiller og programmør Paw Lagermann debuterede tilbage i 1997, og har altså hele 16 års karriere på bagen.

Gruppen er især kendt for hittet “From Paris To Berlin”, der blev den tredjemest solgte single i Storbritannien i 2006. Blandt deres øvrige hits kan nævnes “Ten Miles”, “I Won’t Be Crying” og “Downtown Boys”.

Infernal er pop, rock, disco og dance, og er kendte for deres spektakulære koncerter, hvor der er masser af godbidder for øjne og ører.

Fed Fredag – offentliggjorte koncertnavne
10. maj - Mads Langer
17. maj - Anne Linnet
24. maj - Wafande & EaggerStunn
31. maj - Safri Duo
07. juni - Aura
21. juni - Alphabeat
28. juni - The Raveonettes
05. juli – Infernal

Alle koncerter starter kl. 20.
 

Dagens Gossip