Federer booker turneringer to år frem i tiden

Han er 34 år og har vundet mere end nogen anden tennisspiller i historien, men Roger Federer er slet ikke færdig med den sport, han har domineret og præget i næsten halvandet årti.

Der har i medier været spekuleret i, om 2015 ville blive schweizerens sidste sæson, men de spekulationer har Federer nu sat en stopper for.

Han har lavet en aftale med arrangørerne af ATP-turneringen Mercedes Cup i Stuttgart om at stille op i både 2016 og 2017.

Fra 2015 skiftede turneringen fra grus til græs som underlag, og da den nu også er flyttet, så den spilles før Wimbledon og ikke efter, ser Federer det som den ideelle opvarmning til grand slam-turneringen i London.

- Jeg så den første udgave på græs (i Stuttgart, red.) på tv, og der var en fantastisk atmosfære. Jeg har altid gerne villet spille i Stuttgart, men turneringen lå altid forkert efter Wimbledon, siger Federer ifølge AFP.

- Nu hvor datoerne er ændret, er det spændende at kunne spille Mercedes Cup. Jeg kan ikke vente, lyder det fra den 17-dobbelte grand slam-vinder.

Meget kan ændre sig på to år, men indtil videre har den schweiziske tennisstjerne i hvert fald ingen planer om at lægge ketsjeren på hylden, og han er stadig sulten efter titler.

- At spille en anden turnering på græs er fantastisk for mig, og jeg kan kontrollere min energi og kalender bedre. Det handler alt sammen om at vinde titler, lyder det fra Roger Federer.

I weekenden tabte Roger Federer finalen ved ATP-sæsonafslutningen i London, da Novak Djokovic dukkede ham i to sæt.

/ritzau/

Dagens Gossip